Deniz Seki tahliye oldu mu? Saat kaçta hapisten çıkacak?

Deniz Seki tahliye oldu mu? Saat kaçta hapisten çıkacak?

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki, tutuklu kaldığı hapishaneden saat kaçta tahliye olacak? İşte Deniz Seki'nin hapisten çıkış saati!

Şarkıcı Deniz Seki uyuşturucu ticaretine yardım etme suçu ile tutuklandığı cezaevinden çıkıyor. Deniz Seki'nin sevenleri Deniz Seki saat kaçta tahliye olacak? Deniz Seki ne zaman hapisten çıkacak? Deniz Seki artık özgür mü? sorularını sormaya başladı. İşte detaylar...

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tahliye olacak olan Deniz Seki, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü, yani bugün tahliye olacak. 2009 yılında jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ''Uyuşturu ticaretine yardım etmek'' suçu ile tutuklanmış, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk davada, hakkında tutuksuz yargılama ile serbest bırakılmıştı. 

18 Şubat 2010 tarihinde hakkında 8 yıl hapis istenmişti. “Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım” diye açıklamada bulunan Deniz Seki, cezaevinde yaklaşık 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra 2 Kasım 2010 tarihinde görülen davada ilk duruşmada tahliye edilmişti.

Hakkında çıkan 6 yıl 3 ay hapis cezası için Deniz Seki tutuklama kararı ile cezavine götürülecekti, fakat yakalama kararının ardından ünlü şarkıcı Deniz Seki ortalıktan kaybolmuştu.

15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta yakalandı
Esenyurt'ta saklandığı evde yakalanan Deniz Seki, evde gözaltına alındı ve 16 Kasım 2014 tarihinde yeniden cezaevine girdi.

31 Ay sonra serbest kalıyor
Deniz Seki 5 Haziran 2017 Pazartesi günü, yani bugün tahliye olacak. Saat kaçta tahliye olacağı ise belli oldu. Deniz Seki 5 Haziran Pazartesi günü, bugün saat sabah 12:00'da Bakırköy Cezaevin'den tahliye olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.