Denizli Sarayköy’de Can Alan Kaza

Denizli Sarayköy’de Can Alan Kaza

Korkunç kaza Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Kazaya bir tır bir hafif ticari araç ve bir binek otomobil karıştı. Kazada 2 ölü ve 3 yaralı olduğu belirtildi.

Kaza akşam saatlerinde Denizli İzmir karayolunda meydana geldi. Denizli’den İzmir istikametine seyreden Ayhan Sert, kontrolünde ki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetti, bariyerlere çarparak durdu. Akşam saatleri olması dolayısıyla arkasından olan ve bu kazayı fark edemeyen Mehmet Çalışkan, yönetiminde ki hafif ticari araçla bariyerlerin önünde duran araca çarparak savruldu. Arkasından gelen Şeref Keskin, kontrolünde ki tır ile hafif ticari araca çarparak durabildi. Kazadan sonra olay yerine intikal eden 112 acil servis çalışanları, ambulans ile yaralıları Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye ağır yaralı olarak ulaşan Selver Çalışkan ve Emine Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DAHA ÖNCEDEN DE BURADA KAZALAR OLMUŞTU

Bu bölgede ki trafik yoğunluğu ve karayollarının durumları sebebiyle bu alanda bu tarz kazalar yaşanmaktadır. Bu yılın ocak ayından bu güne kadar yapılan incelemelerde 5 defa daha bu tarz kazalara rastlanmaktadır. Bu bölgede ki yapılan kazaların nedenleri, yol ve hava durumu gibi etkenler polis tarafından soruşturulmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.