Denizli'de Son 3 Günde 49 Deprem

Denizli'de Son 3 Günde 49 Deprem

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde 3 gün önce olan depremin ardından genellikle Pamukkale merkezli büyüklüğü 1.7 ile 4.2 arasında değişen 49 artçı deprem oluştu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün yayınladığı bilgilere göre, Denizli'de bugün Pamukkale merkezli saat 12.59'da 2.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesinin paylaştığı bilgilere göre, 26 Eylül'den bu yana şiddeti 1.7 ile 4.2 arasında değişiklik gösteren toplamda 49 artçı deprem oluştu. Oluşan depremlerde can ve mal kaybı olmazken, depremin çevrede bulunan diğer il ve ilçelerden hissedildiği öğrenildi. Depremlerden dolayı bölge halkın tedirgin oldukları ve korktuklarını söylerken, çevrede depremle ilgili hiçbir tedbirin alınmadığını belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.