Derinin Eski Patronu Emre Matraş'ın Zor Günleri

Derinin Eski Patronu Emre Matraş'ın Zor Günleri

Türkiye'de bir dönem zengin iş adamlarının arasında yer alan Emre Matraş,bugünlerde hayatını parklarda devam ettiriyor.

Bir dönem Türkiye'de deri patronu olan Emre Matraş,50 milyon dolarlık servetine tekrar sahip olmak için hukuk savaşı veriyor.Yaptığı evlilikler hep sorunlu olan Emre Matraş'ın Hale Keleş'ten iki ve Yeşim Erçetin'den ise bir kızı var.Matraş Deri'nin eski veliahtı Emte Matraş,bir parkta gazetecilerin kameralarına yakalandı.Bugünlerde bir işi olmadığını ve borç batağında olduğunu söyledi.Eski hayatına kavuşmak için amcasına miras davası açtığını ve bir dönem yaşadıklarından dolayı pisklolojik destek aldığını açıkladı.

ECZANEDEN İLAÇ ALAMADI

Türkiye'de bir dönem zengin işadamlarının arasında yer alan Emre Matraş,bugünlerde sefil bir hayat yaşıyor.Matraş,annesinin 11 liralık ilacını alamadığını söyleyerek,geçimini babasından kalan değerli antikaları satarak sağladığını açıkladı.Lüks yaşantısından sonra zengin işadamı Emre Matraş'ın dört yıl önce taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağlıyordu.Olumsuz sonuçlanan evlilikleri hakkındada itiraflarda bulundu.

OTOBÜS PARASI YOK

19 Ekim'de yapılacak olan davanın lehine sonuçlaması sonucunda Emre Matraş soyadını değiştireceğini açıkladı.Eski şaşalı hayatından sonra parklarda yaşayan işadamı, "200 bin dolarlık arabalar kullanıyordum ama şu an Akbil dolduracak para bulamıyorum. Diğer yolculardan rica ediyorum.",dedi.

KARISI ÇOCUK ALDIRMIŞ

Emre Matraş Temmuz 2010'da bitirdiği 13 yıllık evliliği ile ilgili,Hale Hanım ile ilgili;

"Hale'ye, biz ayrıldıktan sonra kızlarımın yaşadığı eve, başka bir adamın girmesini istemediğimi söylemiştim. Fakat sonrasında benimle evliyken başkasından çocuk aldırdığını öğrendim. Hatta ayrıldıktan aylar sonra bir erkekle maç izlemeye gittikleri sırada gazeteciler tarafından görüntülenince haklarında yanlış haber yapılmasın diye telaş yapıp benden yardım istemişti. Sonra öğrendim ki o kişi, benimle evliyken de hayatındaymış."

EMRE MATRAŞ KİMDİR?

Emre Martaş 1975'te İstanbul'da doğdu.Şarkıcı ve işadamı.1994'te yağmış olduu reggea-pop tarzı Yaz Aşkları albümü ile ses getirmişti.Çal Çal Oyna şarkısıda dönemin favori şarkılarından olmuştu.Bu albümünden sonra Feryadım Göklere ile beraber single yapan şarkıcı 1996'da müzik kariyerini bitirdi.Emre Matraş sonra ailesinin yönettiği deri şirketinde işe başladı.13 yıl süren ilk evliliğinden iki çocuğu oldu.2010 yılında ise şarkıcı Yeşim Erçetin'le dünya evine girdi.

Emre Martaş'ın Fotoğrafları...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.