Derya Demirkan'da Eski Kocası Tarafından Öldürüldü

Derya Demirkan'da Eski Kocası Tarafından Öldürüldü

İstanbul’da, 22 yaşındaki Derya Demirkan 3.5 yaşındaki kızını görmek için tartıştığı eski eşi Celalettin Varlı tarafından vurularak öldürüldü.

22 yaşındaki Emlakçı Derya Demirkan’ın ve 29 yaşındaki Celalettin Varlı’nın evliliği 2014’de şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona ermişti. 3.5 yaşında bir kız çocukları vardı. Çocuklarının velayetini baba Celalettin Varlı almıştı. Derya Demirkan, Celalettin Varlı ile boşandıktan sonra emlakçı 30 yaşındaki Gökhan Alim ile imam nikahı kıyarak beraber yaşamaya başlamıştı. Gökhan Alim ve Derya Demirkan’nın bir de çocukları olmuştu. Boşanmadan sonra Derya Demirkan, Celalettin Varlı’yı arayarak kızını görmek istediğini söyledi. Varlı, “Sen başkasıyla yaşıyorsun kızımızı sana göstermem “ diyerek bu talebi reddetti. Uzun süredir bir türlü çözüme bağlanamayan çocuk anlaşmazlığını konuşmak için önceki gün Eyüp Yeşilpınar Bölge parkında buluştular.

Herşeyi Planlamıştı

Derya Demirkan, büyük bir ısrarla kızını görmek istediğini söyledi. Celalettin Varlı da ısrarla kabul etmeyince kavga çıktı. Celalettin Varlı küfürler ederek oradan ayrıldı. Daha sonra Derya Demirkan ile Celalettin Varlı telefonda görüştüler. Çocuk meselesini tekrar görüşmek için Yağlıdere Parkı’nda tekrar randevulaştılar. Celalettin Varlı işleyeceği cinayetleri planlayarak tabancasıyla buluşmaya geldi. Derya Demirkan bu görüşmeye imam nikahlı yeni hayat arkadaşı Gökhan Alim ile gitti, parkta beklerlerken Celalettin Varlı ciple parka geldi. Saatler 19.30’u gösterdiğinde cipin camını açan Celalettin Varlı, eski eşine ve eski eşinin imam nikahlı eşine ateş ederek kaçtı. Göğüslerinden vurulan Derya Demirkan ve Gökhan Alim, Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastahanesi’ne kaldırıldılar. Derya Demirkan’ın hayatı kurtarılamadı. Gökhan Alim’in ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 2 yaralama olayından ve zaten emniyette kaydı bulunan Celalettin Varlı hala aranıyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.