Devlet-i Aliyye Ocakları Kayseri Bölgesi Muhteşem Bir Başlangıç Yaptı

Devlet-i Aliyye Ocakları Kayseri Bölgesi Muhteşem Bir Başlangıç Yaptı

Devlet-i Aliyye Ocakları Kayseri Sancağı Halkın Yakından Tanıdığı ve Sevdiği Başkan Şükrü Demirbozan Başkanlığında Hizmete Başladı.

Devlet-i Aliyye Ocakları Kayseri il başkanlığı Kayseri'de ilkkez yaptığı Devlet-i Aliyye Ocakları birinci tanıtım toplantısına 35 kişilik bir katılım gerçekleşmişti. Devlet-i Aliyye Ocakları Kayseri Başkanı Şükrü Demirbozan Kayseri Başkan yardımcısı Oğuzhan Çağlar ve Kayseri Başkan yardımcısı Bahaddin Er hazır bulunmuşlardır. Devlet-i Aliyye Ocakları 2019 için planlanan Calismaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Şükrü Demirbozan, Kuruluş amacımız, dünün mührünü yarına taşımaktır dedi. Sözlerine devam eden başkan, yıllar önce sögüt'te yanan Diriliş ateşinin bugün aynı aşk ve şevk'le Anadolu'da yeniden yakıldığını söyledi. Sözlerine devam eden Sayın Demirbozan, Bize Allah yeter, düsturundan yola çıkarak hefemiz Kızıl Elma oldugundan Kızıl Elma'nınsa tüm Dünya çoğrafyası oldugu söyledi. Ocağımızın eğitim Kültür ve Sosyal dayanışma oldugu söyledi. Toplantıda il başkan yardıcilarindan Oğuzhan Çağlar bey , bu uğurda neler yapılacağını açıkladı. Sayin Oğuzhan Çağlar bey, ileriye yönelik faliyetlerden işini en iyi yapanın vatana en faydalı kişi olduğunu ve bunu ecdat'a Vatan, kızıl Elma'ya borçlu oldumuzu ve bu borcu ödemenin vaktinin geldiğini söyledi. Devlet-i Aliyye Kayseri Başkan Yardımcısı Bahaddin Er söz alarak, teşkilatlanma yapılanmması plan ve projesinin temel taşlarında dil, din,ırk ve cinsiyet ayrımı olmaksızın mazlumun dini dili ırkı olmaz düsturundan ecdatlarimizda olduğu gibi uygulayacağız diyerek yola çıkarak ümmetçilik kavramından bahsetti.

Kayseri'deki İlk toplantıya katılımın yoğun olması bu geç kalmış bir ihtiyacın harekete geçmesine sevinen başkan halka açık olduklarını duyurdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.