Direnen Başkan Pazartesi istifa edebilir

Direnen Başkan Pazartesi istifa edebilir

İstifası istenen ve istifa etmekte direnen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin pazartesi günü istifa edeceği söylendi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “İstifası istenen Belediye Başkanları” isimleri arasında ismi gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin pazartesi istifa edeceği bilgileri geldi.

Bosna Hersek ziyaretini tamamlayan Başkan Altepe, dün Atatürk Havalimanı'ndan yurda dönerken, gazetecilerin sorularını yanıtladı. "İstifanız istendi mi?" sorusuna Altepe: "Benim böyle bir şeyim yok. Görevimiz belli, işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursa 'ya dönüyorum. İnşallah gröev devam edecek. Şu anda açıklanacak bir şey yok. Görevimin başındayım" dedi.

recep-altepe_siyasetcafe.jpg

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, dün gün içersinde hiç bir törene katılmadı. Başkan Recep Altepe'nin yakınlarına, pazartesi günü düzenleyeceği bir basın toplantısı ile istifasını duyurmayı düşündüğünü söylediği belirtildi.

. Altepe'ye yakın kaynakların verdiği bilgi şöyle:

"Kendisi, geçtiğimiz çarşamba günü Başbakan ile görüştü. Sonra yurt dışına gitti. Dönüşte yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi. Halen, görevinin başında olduğunu belirtmek istedi. Kendisi, son anda bir gelişme olmazsa pazartesi günü düzenlenecek bir basın toplantısı ile istifasını duyurabileceğini söyledi."

Altepe’nin Pazartesi günü açıklama yapması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.