'Diriliş Ertuğrul' TRT'ye Yeni Sezonda da Bomba Gibi Oturacak

'Diriliş Ertuğrul' TRT'ye Yeni Sezonda da Bomba Gibi Oturacak

TRT' nin reytin rekorları kıran dizisi ' Diriliş Ertuğrul' un yeni sezon dönemi çekimleri tam gaz devam ediyor

TRT' nin reytin rekorları kıran dizisi ' Diriliş Ertuğrul' un yeni sezon dönemi çekimleri tam gaz devam ediyor

 

Eylül ayında ekranlarda olacak dizi, kadrosuna kattığı yeni oyuncular ve karakterlerle yine adından çokça söz ettirecek. İkinci sezonda Ertuğrul Bey, hem Moğollarla hem de ağabeyiyle karşı karşıya gelecek.

Yapımcılığını ve proje tasarımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Metin Güney ve senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ile Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yaptığı Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Beykoz Kundura Fabrikası ve Riva’da oluşturulan özel platolarda çekimleri süren ’Diriliş Ertuğrul’un ikinci sezonuna Türk sinemasının ve ekranların sevilen oyuncularından Uğur Tekin, Barış Bağcı, Evrim Şener, Ayberk Pekcan, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Hüseyin Özay, Melih Özdoğan, Kaptan Gürman, Atilla Kılıç, Evren Erler, Edip Zeydan ve Muharrem Özcan da katıldı. Diziye katılan oyuncular Cengiz Han, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin ve Barbar Conan gibi dünyaca ünlü filmlerde yer alan özel koreografi ekibi Nomad tarafından üç ay boyunca at eğitimi, kılıç dersleri ve dövüş sanatları alarak hazırlandı.

İKİNCİ SEZONDA NELER OLACAK ?

Dizinin ilk sezonunda Tapınak Şövalyelerini tarihten silen Ertuğrul Bey ve alpleri, yeni sezonda ise Moğollarla karşı karşıya gelecek. Anadolu’yu işgal eden ve yakıp yıkan Cengiz Han’ın oğlu Ögeday’ın komutanı Noyan ile mücadele eden Ertuğrul Bey, bir yandan da abisi Gündoğdu (Kaan Taşaner) ile beylik savaşına girişir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.