Diriliş sevenlerine büyük müjde!

Diriliş sevenlerine büyük müjde!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul"un filminin de çekileceği müjdesini verirken, dizide "Diriliş Osman" bölümüne de geçileceğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Cengiz Semercioğlu “Diriliş Ertuğrul” dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’la gerçekleştirdiği röportajda, "Kendisiyle ilgili sektörde sürekli pozitif şeyler duyuyordum da bu kadar donanımlı biriyle karşılaşacağımı tahmin etmiyordum... Henüz 34 yaşında olmasına rağmen tarihe ilgisi ve bilgisiyle dikkat çeken Bozdağ dönem dizilerinde giderek en iddialı isim konumuna yükseliyor. TRT’ye hazırladığı yeni dizisi “Kut’ül Amare”nin Riva’daki devasa setini görünce Türk dizi sektörü adına gururlandım. Bugüne kadar yapılmış en pahalı plato bu... 1914’ün Irak’ın Kut kentinin birebir canlandırıldığı platoda 'iyi ki tanışmışım' dediği Bozdağ ile projeler hakkında konuştu.

“Diriliş”in filmi de olacak

* “Diriliş” bu sezon devam edecek değil mi?
- Devam edecek. 3 sezon tasarlamıştım. Ama ilgi çok yoğun olunca 4. sezona da devam etme kararı aldık. Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa “Diriliş Osman” kısmına da geçmeyi planlıyorum. “Diriliş”in filmi de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.