DİRİNLER MAKİNA, 1 GÜNDE VAGON ÜRETEN FREZE GELİŞTİRDİ

DİRİNLER MAKİNA, 1 GÜNDE VAGON ÜRETEN FREZE GELİŞTİRDİ

İzmir’de 1952 yılından bu yana bünyesinde yer alan 4 fabrikasında takım tezgahı ve pres imalatı yapan Dirinler, geleneğini bozmadı

İzmir’de 1952 yılından bu yana bünyesinde yer alan 4 fabrikasında takım tezgahı ve pres imalatı yapan Dirinler, geleneğini bozmadı ve raylı sistemlerde Türkiye'de olmayan Drinns markasıyla yeni bir ürün geliştirdi. Firma, 30 gün süren raylı sistem tekerlek bakım işlemini 10 dakikaya indiren yeraltı torna tezgahından sonra bir tren vagonunu 24 saat gibi kısa sürede üretebilen 65 metre uzunluğunda yeni bir freze üretti.

Türkiye'de kullanılmaya başlanan yeni nesil tezgah ile 65 metre uzunluğuna kadar tüm Alüminyum Ekstrüzyon Profiller işlenerek 24 saat içinde alüminyum gövdeli bir vagon haline getirilebiliyor.

Dirinler Makina ve tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılı projelerinin devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum