Dışarıdaki diz çöktü, ancak içerideki kuyruk zırlamaya devam ediyor.

Biz bölgesel egemenlik diyoruz, onlar ne yapacağız diyorlar. Ebenizin çeyizine saklayacak değiliz herhalde...

Hoş "Torunlarımızın istiklalini, istikbalini ve ikbalini hazırlıyoruz" desek de ne anlayacakları muamma ya...

Reis diplomasi okumadı belki ama diplomasinin kitabını yazacak nitelikte tecrübe ve donanıma sahip olduğunu defalarca kanıtladı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Devlet Başkanı Putin´in Orta Doğu ve Afrika Özel Temsilcisi ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov başkanlığındaki Rus heyeti ile Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki Türk heyeti arasında yapılan görüşmelerin ardından,

Her iki tarafın da Libya krizinin çözülmesinde muhtemel işbirlikleri de dahil olmak üzere temaslara devam edilmesinde mutabık kaldığı belirtildi.

Rusya ile anlaştık, İsrail kayış attı, Fransız kendi derdine düştü, İtalya şaşkın, Mısır-Suud tayfası altına yapmış çocuk edasına büründü, Yunan korkuyorum diyor,

Amma velakin borazanlar almış başını gidiyor.

Açıkçası anladık ki, kafaya çakılan çivi sökülmediği sürece retina-korteks bağlantısı yeniden ihdas etmek mümkün değil, azizim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.