Diyadin Ak Parti İlçe Teşkilatı Esnafı Ziyaret Etti - Özden

Diyadin Ak Parti İlçe Teşkilatı Esnafı Ziyaret Etti - Özden

Kısa bir süre önce Ak Parti Diyadin İlçe Başkanlığına atanan Seracettin Özden esnaf ziyaretindeydi.Ağrı Ak Partinin engenç teşkilat başkanı olan Özden yönetimini oluşturduktan hemen sonra ilçe teşkilatını daha modern ve uygun bir binaya taşıdı.

 Ak Parti Diyadin İlçe Başkanlığına atanan Seracettin Özden yönetimiyle birlikte ilçe esnafını ziyareti etti.
20 kişilik yönetim kadrosuyla birlikte Diyadin caddelerinde esnafı ziyaret eden Özden, burada esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Özden yaptığı açıklamada "gayemiz sizlerin (Diyadin halkının şahsında) bu Millete hizmet edebilmektir. Bu doğrultuda bundan sonra Ak Partili siyasetçiler sadece seçimlerde karşınıza çıkmayacak bundan böyle her Gün aranızda olacak dertlerinizi çözüm mercilerine ulaştırarak halledilmesi yolunda emek sarf edecektir" diye konuştu.

Yeni yönetimin Telefon ve kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu ifade eden Özden "Gün yeniden kenetlenerek Diyadin’i huzura kavuşturma günüdür. Buda sizlerin varlığıyla, kendime değil Diyadin’e destek istiyorum” dedi.

diyadin-ak-parti-ilce-teskilati-esnafi-ziyaret-etti-.jpgdiyadin-ak-parti-ilce-teskilati-esnafi-ziyaret-etti--001.jpgdiyadin-ak-parti-ilce-teskilati-esnafi-ziyaret-etti--002.jpgdiyadin-ak-parti-ilce-teskilati-esnafi-ziyaret-etti--003.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.