Diyanet İşleri Başkanı:Bu bir vahşettir, dehşettir,cinayettir ve katliamdır.

Diyanet İşleri Başkanı:Bu bir vahşettir, dehşettir,cinayettir ve katliamdır.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Reina'daki hain saldırı sonucu son dakika açıklamasında bulundu.

Diyanet işleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez, gece saatler 01:15'i gösterirken, yapılan hain terör saldırısını sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajla kınadı.Mehmet Görmez'in yayımladığı kınama mesajında şu ifadelere yer aldı:

MABEDE YA DA EĞLENCE YERİ, BUNLARIN ARASINDA HİÇBİR FARK YOK

"Yeni yılın ilk saatlerinde savunmasız,masum insanlara haince yapılan silahlı saldırı sonucu milletimiz derinden yaralamıştır. Yapılan bu saldırı bir vahşettir, dehşettir,cinayettir ve katliamdır.Yapılan bu saldırı insanlık dışı katliamın bir pazarda ve bir mabette yapılmasıyla eğlence yerinde yapılmasının her hangi bir farkı yoktur. Teröristlerin hedefleri mekanlar değil, insandır, ülkedir, millettir ve biçimlerine göre toplumu bölmek ve karşı karşıya getirmektir. Gün terörün her çeşidine milletçe kenetlenme günüdür. Hiçbir Müslüman vicdanının asla kabul etmeyeceği bu katliamı yapanları şiddetle telin ediyor, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.