Diyarbakır 'HDP' Mitinginde Trafo Patlaması

Diyarbakır 'HDP' Mitinginde Trafo Patlaması

HDP'nin bugun diyarbakır istasyon meydanında düzenlediği mitingde sebebi bilinmeyen bir trafo patlaması meydana geldi.

HDP'nin bugun diyarbakır istasyon meydanında düzenlediği mitingde sebebi bilinmeyen bir trafo patlaması meydana geldi. HDP'nin düzenlediği mitingde trafonun patlamasıyla çok sayıda kişi yaralandı. 

Diyarbakır emniyet müdürü Halis Böğürcü HDP'nin diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamayla ilgili bir açıklamada bulundu. Olayla ilgili yaptığı açıklamada 1'i polis 5 kişininde yaralandığını söledi. Ajansların da yaptığı haberlere göre 20 kişinin yaralı olduğunu duyurdu.

DİYARBAKIR MEYDAN İSTASYONU TRAFO PATLAMASI

HDP'nin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda bugün düzenlediği miting devam ederken saat 17.40 sıralarında, platformun karşısında bulunan bir elektrik trafosunun olduğu yerde patlama oldu. HDP Diyarbakır milletvekili adayları konuşmaları sırasında meydana gelen patlama büyük bir panik yaşanılırken,patlamanın trafodan kaynaklandığı anons edildi.Yaralılar miting alanında hazır bekletilen ambulanslarla hastaneye taşındı. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.