Diyarbakır Lice'de PKK Terör Örgütü, Yol Kesip, Bir Polisi Kaçırdı!

Diyarbakır Lice'de PKK Terör Örgütü, Yol Kesip, Bir Polisi Kaçırdı!

Görev yeri İstanbul olan polis memuru Vedat Kaya, ana ocağı Bitlis Lice'ye varmak üzere iken, yolu kesen PKK terör örgütü tarafından kaçırıldı. Eşi ve çocuğunu serbest bırakan PKK mensupları kayıplara karıştı.

Diyarbakır - Bingöl karayolunda ailesiyle birlikte seyahat eden polis memuru Vedat Kaya, saat 19:00 sıralarında yolu kesen bir grup PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Bölgede operasyon başlatıldı.
İstanbul Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Mardin nüfusuna kayıtlı Vedat Kaya ailesiyle birlikte Mardin'den Muş'a gitmek isterken aracı Diyarbakır'ın Lice ilçesiyle Bingöl'ün Genç ilçesi arasındaki Abalı bölgesinde saat 19:00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından kesildi. 

Aracı durduran PKK'lılar polis memurunun eşi ve çocuğunu serbest bıraktıktan sonra polis memurunu yanlarına alarak dağlık alana kaçtı. Olayın duyulmasından sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Suruç'ta gerçekleşen intihar saldırısından sonra son iki gündür Diyarbakır- Bingöl karayolu Lice Fiş Ovası mevkiinde birkaç kez kesilmiş, bazı araçlar ateşe verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.