Diyarbakır'da Baz İstasyonundan Çıkan Yangın 2 Evi Kül Etti

Diyarbakır'da Baz İstasyonundan Çıkan Yangın 2 Evi Kül Etti

Görgü tanıklarının iddialarına göre, cadde üzerindeki bir apartmanın çatı katında bulunan baz istasyonundan düşen kıvılcımlar, hemen bitişikteki başka bir apartmanının çatısında yangına neden oldu.

Diyarbakır’da, baz istasyonundan çıktığı iddia edilen yangın nedeniyle iki ev kül oldu.
Edinilen bilgilere göre yangın, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi’nde bir apartmanın çatı katında çıktı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, cadde üzerindeki bir apartmanın çatı katında bulunan baz istasyonundan düşen kıvılcımlar, hemen bitişikteki başka bir apartmanının çatısında yangına neden oldu. Yangın bir süre sonra apartmanın en üst ve bir alt katındaki evlere sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri çağrıldı. Yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınıp söndürülürken, iki ev küle döndü. Baz istasyonunun da bir kısmı zarar gördü.
Ev sahiplerinin içeride olmaması nedeniyle ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.