Diyarbakır'da Koli Koli Esrar Bulundu!

Diyarbakır'da Koli Koli Esrar Bulundu!

Diyarbakır'da son 3 günde yapılan araştırnalar ve baskınlar sonucunda ortaya çıkan veriler şaşırtıcı oldu, Doğu bölgesinde yer alan bir çok ilde son zamanlarda hareketlilik mevcut olmasına karşın esrar üretimi ise rekor kırdı.

Son zamanlarda ele geçirilmeye devam edilen esrar kolileri ve kutuları her geçen gün daha fazla satışa hazır esrar ele geçirilmeye devam edilirken ele geçirilen esrarların Diyarbakır Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından imha edildiği ve satışının derhal engellendiğine değinildi.

Her geçen gün daha fazla esrar satışının yaşanmaya başladığı Türkiye'de maalesef ki özellikle Doğu bölgelerinde yıllardan beridir bilinen gerek kaçakçılık, gerek esrar, gerek kokain benzeri uyuşturucu maddelerin yakalanması alışılmış bir durum haline gelmişti. Gelecek haftalarda yeni operasyonlarını sürdürmeye devam edecek olan Emniyet Genel Müdürlüğü bu konuda atacak olduğu yeni adımlar sayesinde daha fazla esrarı ele geçirmeye hazırlanacak gibi görünüyor. Esrar üretiminin yasal olmadığı Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda izin alınması sonucunda kenevir üretimine izin verilecek olduğu açıklanmış ve kenevir üretiminin sadece belirli alanlarda kullanılabilecek olduğu ifade edilmişti.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.