Diyarbakır'da Neler Oluyor ? Ölü Sayısı : 4'e Yükseldi

Diyarbakır'da Neler Oluyor ? Ölü Sayısı : 4'e Yükseldi

Diyarbakır Valiliği Yaptığı Açıklamada Ölü Sayısının 4 yükseldiği ve Saldırılarla ilgili 6 Şüphelinin Beraberindeki Ağır Silahlarla Yakalandığını Söyledi

Diyarbakır Valiliği, kentte meydana gelen silahlı saldırılarda ölü sayısının 4’e yükseldiğini ve toplamda 6 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Diyarbakır Valiliği, kentte yaşanan olaylara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, ölü sayısının 3’ten 4’e yükseldiği belirtilerek, saldırılarla ilgili 6 şüphelinin beraberindeki silahlarla birlikte gözaltına alındığı kaydedildi. Açıklamada, “İlimizde gerçekleşen silahlı saldırı olayları ile ilgili olarak şu ana kadar daha önce yakalanan 3 kişide dahil olmak üzere toplam 6 kişi gözaltına alınmış olup, bu kişilerin beraberinde 4 adet Kalaşnikof tüfek ve 8 adet şarjör, 1 adet Uzi marka otomatik silah ve buna ait 2 şarjör, 4 adet av tüfeği ve bol miktarda fişek, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet Glock tabanca, 5 kutu 9 mm mermi, çok sayıda av fişeği, 5 adet sopa ve 1 adet dürbün ele geçirilmiştir. Olaylarda daha önce 3 olarak açıklanan ölü sayısı 4’e yükselmiş olup, 3’ü basın mensubu,1’i hastane çalışanı olmak üzere toplam 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.