Doktorlar Hem Kan Bağışlamıyor, Hem Grip Aşısı Olmuyor!

Doktorlar Hem Kan Bağışlamıyor, Hem Grip Aşısı Olmuyor!

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (TİHUD) 18. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde ortaya çıkan araştırmanın sonuçlarına göre doktorlar hem kan vermiyor hem grip aşısı konusunda vatandaşları da yolundan geri çeviriyor.

Türk uzmanlara göre grip aşısı olmak hastaları hemen hasta yapıyor ve haliyle daha fazla soruna neden oluyor, ancak bununla da sınırlı kalmayan uzmanlar Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (TİHUD) 18. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kendileri de grip aşısına karşı olduklarından ötürü büyük bir sağlık skandalı ortaya çıkıyor.

Amerika'da aynı şekilde doktorların her vatandaşa grip aşısı önermediği ifade ediliyor olurken Türkiye'de kan verme konusunda da doktorların çok büyük bir eksikliğinin olduğu ve kan vermeyerek çok büyük bir skandala imza attıkları ifade edilmekte. Vatandaşlar grip aşısı olmak yerine C vitamini gibi portakal ve limon benzeri ürünleri daha fazla tüketiyor, haliyle bu tüketim sonucunda her ne kadar salgın hastalıklardan bir takım korunma sağlanıyor olsa da maalesef ki gelecek aylarda bu tür ürünlerin tüketiminin insan sağlığını korumasının pek mümkün olmayacak olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.