Doların ateşi pipomu dahi yakmadı

Doların ateşi pipomu dahi yakmadı

İzmir'in Çeşme İlçesinde Kuyumculuk yapan R.O Amerikan dolarına tepkisini 10 Amerikan Kağıt Dolarını yakarak Piposunu yaktı ve Doların Ateşi benim Pipomu dahi yakmadı diye Tepkisini böyle dile getirdi.

10 ABD Doları pipomun tütününü bile yakamadı.İzmir'in Çeşme İlçesinde Kuyumculuk yapan R.O Amerikan dolarına tepkisini 10 Amerikan Kağıt Dolarını yakarak Piposunu yaktı ve Doların Ateşi benim Pipomu dahi yakmadı diye Tepkisini böyle dile getirdi.

Yıllarca Almanya'da doğup yaşayan R.O Türkiye'ye yerleştikten sonra İzmir'in Çeşme İlçesinde yaşamaya Başladı.Kuyumculuk yapan Kişi Doların yükselmesi ve ABD'nin Türkiye'ye karşı adaletsiz vize uygulamasına ikiyüzlülük diyerek Yükselen Dolar Karşısında kızgınlığını Kağıt Doları yakarak Piposunu Doların ateşi ile yaktı ve bir Pipomu bile yakmadı diyerek Tepkisini böyle dile getirdi.

Özel Haber: Metin Durmaz/İzmir/Çeşme

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.