Domuz Gribi Kış Mevsiminde Oyuncu Barış Falay'ı Yakaladı Barış Falay'ın Durumu Nasıl ?

Domuz Gribi Kış Mevsiminde Oyuncu Barış Falay'ı Yakaladı Barış Falay'ın Durumu Nasıl ?

Bulunduğumuz kış mevsimine damgasını vuran domuz gribi ünlüler camiasında da kendini gösterdi. Bülent Ersoy’un hastalığı atlatmasından sonra kötü haber bir başka ünlü oyuncudan geldi.

Bulunduğumuz kış mevsimine damgasını vuran domuz gribi ünlüler camiasında da kendini gösterdi. Bülent Ersoy’un hastalığı atlatmasından sonra kötü haber bir başka ünlü oyuncudan geldi. Geçtiğimiz günler Gayrettepe’deki özel bir hastaneye yüksek ateş sebebiyle kaldırılan ünlü oyuncu Barış Falay’a domuz gribi teşhisi koyuldu. Tedavisi halen daha süren Falay’ın uzun süredir çekimleri devam eden dizisi Paramparça setine de bu nedenle katılamadığın belirtildi. En son 2 hafta önce İnstagram hesabından eşi ve çocuğuyla fotoğraf paylaşan Falay’dan hastalığına dair bir açıklama gelmedi.

 

Barış Falay son olarak Paramparça dizisinde Harun Erguvan karakteriyle ekranlardaydı. Öncesinde bir çok televizyon dizisi ve sinema filmlerinde yer aldı. Geçtiğimiz senelerde Medcezir dizisinde ki Serim Serez karakteriyle de çok konuşulmuştu. Karakterin sahip olduğu özellikleri tecrübesi ve yeteneği ile yorumlayan Barış Falay seyircilerin taktirini ve sevgisini kazanmıştı.

9 Nisan 1972, Balıkesir doğumlu olan Falay, babasının memur olması sebebiyle farklı şehirlerde çokça bulunmuştur. Aslen Boşnak göçmenidir. Üçüncü sınıfta Ankara’ya taşınarak, okul hayatına burada devam etmiştir. Tiyatro hayatına lise 2. sınıfta başlamıştır. Işıkçı olarak çalıştığı tiyatroda, sahnelenen bir oyunda, oyuncunun gelmemesiyle oyuncunun yerine sahneye çıkmış ve tiyatro kariyerine başlamıştır. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. 2 yıl Ankara Devlet Tiyatrosunda oynadıktan sonra İzmit Şehir Tiyatrosu oyuncusu olmuştur ve burada uzun süre sahnede kalmıştır. Kocaeli Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi de yapmış olan Barış Falayi Oyunculuğunun yanı sıra “Deniz Kızı Masalı”, ve “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı oyunları da yönetmiştir. Tatlı Hayat, Yarım Elma ve Dadı gibi sitkomlarda ufak rollerde canlandırdığı başarılı karakterler ile dizi kariyerine atılan Barış Falay ilk yükselişini Aliye adlı dizide canlandırdığı Mücahit (Müco) karakteri ile yapmıştır.  Bu rol ile birçok kişinin beğenisini kazanan Barış Falay Magazinciler Derneği tarafından En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Yer aldığı sinema filmleri ise; Ya Sonra (Cem), Şeytanın Papucu (Niyazi) ve Kirpi (Jilet Sadi)

 

Barış Falay, 7 Temmuz 2006 yılında kendisi gibi oyuncu olan  Esra Ronabar ile dünya evine girdi. Oğulları Rüzgar Mavi 2009 yılında dünyaya gelmiştir. Son olarak 2013'ün yaz aylarında yayınlanmaya başlayan fantastik drama dizisi Sana Bir Sır Vereceğim’de başrol oyuncusu olarak 12 bölüm boyunca Sevgi Gündoğdu karakterine hayat veren Esra Ronabar; 22 Eylül 2013 tarihinde dizi setine giderken Bahçeköy yolu üzerinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası kaldırıldığı hastanede vücudunda çok sayıda kırık tespit edilen Ronabar, 5,5 saatlik bir operasyon geçirdi ve hayati tehlikesinin olmadığı, ancak kırıklar nedeni ile uzun bir süre setlerden uzak kalarak dinleneceği bildirildi.Koluna takılan platin, sağlığına kavuşmak üzereyken ocak ayında geçirdiği başka bir kaza sonrasında yeniden kırıldı. Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden rahatsızlığı sebebiyle ayrılmak zorunda kaldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.