Donald Trump’a Şimdi De Taciz İddiası

Donald Trump’a Şimdi De Taciz İddiası

Amerika’da yaşayan Jessica Leeds ve Rachel Crooks adlı 2 kadın Donald Trump’ı cinsel taciz ile suçladı. Donald Trump bu suçlamaları kesin bir dille reddetti.

Yakın zaman içerisinde Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Trump’ın kadınlar hakkında müstehcen konuşmalarının geçtiği bir videosu ortaya çıkmıştı. O videodan sonra cinsel taciz suçlaması ABD’de büyük yankı uyandırdı. Video da geçen müstehcen konuşmalar için özür dilemiş ve bu tarz söylemleri "soyunma odası sohbeti" şeklinde açıklamıştı.

Suçlamalardan ilki Jessica Leeds isimli kadın tarafından yapıldı. Kadının Amerikan basınına anlattığı kadarıyla, olay New York seyahati sırasında meydana geldi. Leeds 74 yaşında olduğunu ve cinsel tacize uğradığını söyledi. Leeds isimli kadın bu olaydan sonra hiçbir yasal ve hukuki platforma başvuruda bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Suçlamalardan ikincisi ise resepsiyon görevlisi Rachel Crooks isimli kadın tarafından yapıldı. 22 Yaşında ki Crooks Trump Tower’da çalışırken cinsel tacize maruz kaldığını iddia etti. Crooks’da Leeds gibi hiçbir yasal ve hukuki platforma başvurmadığını belirtti.

“İğrenç İnsanlar”

Başkanlık yarışı öncesi bu iddiaların gündeme gelmesi Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Trump’ı şaşırttı. Basın tarafından kendisine bu olaylar sorulduğunda, "Bu olaylardan hiçbiri gerçekleşmedi." diyerek açıklama yaptı. Bu suçlamada bulunan kadınlar için ise “İğrenç İnsanlar” dedi.

Donald John Trump Kimdir ?

14 Haziran 1946 senesinde New York’da dünyaya gelmiştir. Öğrencilik hayatı pek de başarılı geçmeyen şuan ki başkan adayı Trump, bu günlere gelmesinde ki en önemli etkenin babasının emlak ve inşaat firması olduğunu birçok röportajında dile getirmiştir. Üniversite eğitimini Wharton Institu'de İşletme bilimlerinde tamamlamıştır.

Üniversite yıllarında babasının firmasında çalıştığı ve kariyerine otellerde, kumarhanelerde çalışarak başladığı bilinmektedir. Bunların yanı sıra Trump bu güne kadar siyaset, yöneticilik, yazarlık ve iş adamı olarak birçok projede görev almıştır.Alman asıllı Amerikalı Frederick Trump’ın torunudur. Özel hayatı oldukça çalkantılı olan başkan adayı, 3 evlilik yapmıştır. İlk evliliğinden 3, sonraki iki evliliğinden 1’er tane çocuğu vardır.

2016 ABD Başkanlık Seçimlerine Cumhuriyetçi Parti Adayı olarak girmiştir. Rakibi ise Demokrat Parti Adayı Hillary Clinton’dır. Yapılan son anket sonuçlarına göre Hillary Clinton 9 puanlık farkla Donald Trump’ın önündedir. Türkiye de Trump daha çok Müslümanlar hakkında ki söylemleri ve tepkileri ile gündeme gelmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.