Dünya Devi WhatsApp'a beğenme butonu geliyor

Dünya Devi WhatsApp'a beğenme butonu geliyor

Sosyal medya devi olan WhatsApp Yeni bir özellikle kullanıcıları karşısına çıkıyor . WhatsApp'ta artık Facebook taki gibi farkılı ikon beğnileriyle yenileme yapıyor. WhatsApp ta artık beğeni butonu kullanıcıları tarafından kullanılacak ..

800 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrimiçi mesajlaşma ağı WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda Facebook katılmasıyla birlikte büyük bir atılım gerçekleştirmişti. WhatsApp'a şimdi de Facebook'un özelliği olan beğen butonu ekleniyor.

Facebook Messenger'da özellikle oldukça popüler olan ve çeşitli smileylar oluşturularak geliştirilen beğen ikonunun WhatsApp'ta da aynı şekilde olacağı iddia ediliyor. Bu sayede kullanıcılar beğendikleri mesaj içeriklerini beğenme hakkına sahip olacak. Şimdilik beta sürümlerinin test aşamasında olan özelliğin tam olarak ne zaman kullanılacağı ise henüz bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.