Dünyaca Ünlü Bisikletçi Mathieu Van Der Poel Corendon Airlines Sponsorluğunda Antalya’da!

Dünyaca Ünlü Bisikletçi Mathieu Van Der Poel Corendon Airlines Sponsorluğunda Antalya’da!

Dünyaca ünlü 168 pedal Antalya'da altın madalya için yarışacak

Corendon Airlines, dünyanın en ünlü bisiklet takımlarından Corendon Circus ile sponsorları arasında yer aldığı Tour of Antalya powered by AKRA'da yarışacak. Son dört yıldır Corendon Airlines'ın sponsorluğunda yarışan Hollanda Milli Bisiklet Takımı Corendon Circus, 21-24 Şubat arasında Antalya'da düzenlenecek yarışta pedal çevirecek.

Bu yıl "Antalya'nın tarihi değerleri" teması ile gerçekleştirilecek Tour of Antalya powered by Akra yarışlarında forma renkleri magenta, sarı, turuncu ve yeşil olarak belirlendi. Corendon Airlines sponsorluğundaki turuncu forma Antalya'nın ait olduğu coğrafyanın en önemli simgesi olan portakal ağacı meyvesine atıfta bulunacak. Turuncu formayı taşıyan sporcu, 'dağların kralı' olarak anılacak.

Bisiklet Dünyasının Ünlü İsmi Mathieu Van Der Poel de Antalya'da!

Avrupa'nın bisiklet sporundaki fenomen ismi Mathieu Van Der Poel de 21 Şubat'ta Tour of Antalya için Corendon Airlines sponsorluğu ile Türkiye'ye geldi. Van Der Poel, "Corendon Turizm Grubu çok büyük bir şirket. Takımımızın 4 yıldır sponsoru ve bize verdiği destekle her geçen gün çok daha güçlü bir ekip oluyoruz. Bugün burada Antalya'da Corendon Türkiye'nin misafiri olarak Corendon takımı adına yarışmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Şimdiye kadar dünyadaki 3 farklı disiplinde birden ulusal şampiyon olabilen tek sporcu unvanına sahip olan Van der Poel, geçtiğimiz yıl katıldığı 34 yarıştan sadece 2'sini kaybederek yılı %91,4 başarı oranı ile kapattı. 24 yaşındaki genç sporcu yine geçtiğimiz sene içerisinde 3 kez Hollanda, birer kez de Avrupa (Rosmalen, arazi) ve Dünya (Bogense, arazi) şampiyonu olarak yeni bir rekora imza attı.

Dünya Antalya'da Buluşacak

Bu yıl 80 takımın başvurduğu yarışlarda 21 ülkeden titizlikle seçilen 28 takım mücadele edecek. Kıyasıya geçecek mücadelede toplamda 168 sporcu pedal çevirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.