Dünyanın Gözü 84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

Dünyanın Gözü 84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

84. sü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu sene,birbirinden renkli görüntülere rastlanacak.

84. sü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu sene,birbirinden renkli görüntülere rastlanacak.

 

84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl ilk kez "Fuar Sanat Sokağı" kurulacağı bildirildi.  İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Kültürpark uzun havuz etrafında yer alacak Fuar Sanat Sokağı'ndaki atölyeler, fuar süresince ücretsiz hizmet verecek. Karikatür, resim, mask, çini, cam, kumaş el boyama, ebru, çanta, toka, el baskı atölyeleri gibi birçok atölye çalışmasının yer alacak. - Fuar'da kültür-sanat 84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı, konserler, "Sinema Burada Festivali", yaz sineması, tiyatrolar, "Özgür Mikrofon Söyleşileri", seminerler, sergiler, sanat sokağı, atölyeler, karnaval, "Fuar Çocuk Köyü" ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinlikler  kapsamında fuar süresince şarkıcı, yazar, gazeteci, oyuncu, yönetmen, müzik grubu, tiyatrocu gibi konusunda uzman birçok konuk 84. İEF’ye gelecek.  - Konserler 84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek konserlerde 29 Ağustos gecesi MFÖ, 30 Ağustos'ta Funda Arar, 2 Eylül'de Şebnem Ferah ve fuarın son gecesi 6 Eylül'de de Mabel Matiz sahne alacak. 1 Eylül'de Kardeş Türküler özel konseri gerçekleştirilecek. 4 Eylül'de Gökhan Türkmen ve 5 Eylül'de de Hadise fuar ziyaretçileriyle buluşacak. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.