Ekmek kapısı oldu, paraya para demiyorlar!

Ekmek kapısı oldu, paraya para demiyorlar!

İstanbul'da, geçen ay etkili olan dolu yağışı sonrası hasar gören araçları 'boyasız onarım' yöntemiyle tamir eden Davut Duygu, kaporta ustası yetiştirmek istiyor.

Parça değişimi nedeniyle araçlarını değer kaybetmeden onartmak isteyen vatandaşlar, boyasız onarım yapan tamircilerde uzun sıralar beklemek zorunda kalırken, tamirciler de kalifiye eleman bulmakta zorluk çekiyor.

Kendi geliştirdiğini belirttiği teknikle araçların kaportasında oluşan hasarları boya ve değişim yapmadan tamir edebilen kaporta ustası Davut Duygu, bu yöntemi ücretsiz eğitim vererek öğretebileceği eleman arıyor. Duygu, araçlarda kaporta değişimine gerek bırakmayan ve araçların orijinalliğini bozmadan yapılan "boyasız onarım" yöntemini anlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum