Ekrem İmamoğlu'ndan yeşil alan düşmanlığı

Ekrem İmamoğlu'ndan yeşil alan düşmanlığı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu'nun CHP medyasının gizlemeye çalıştığı yeşil alan düşmanlığı ortaya çıktı.

İBB meclisinden AKP'li  meclis üyelerinin oy kullandıkları ve  aralarında daha önce mahkeme kararıyla satışı iptal edilen Levent'teki İETT garajının yeşil alana çevrilmesine ilişkin maddenin de yer aldığı mülkiyeti İBB'ye ait bazı parsellerin park, yeşil alan ve deprem toplanma alanı ilan edilmesine ilişkin teklif, kabul edilmişti. İmamoğlu bu kararları veto ederek tekrardan İBB meclisine gönderdi ve İmamoğlu'nun yeşil alan düşmanlığı tekrardan gözler önüne serildi.

CHP medyası gizlemeye çalıştığı plan

İBB meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili olarak bulunan  Mehmet Tevfik Göksu, Twitter'da  bir medya ajansının  attığı twitti alıntı yaparak, "CHP'nin HAYIR oylarına rağmen İBB AK Parti Grubumuzun EVET oylarıyla İstanbul'a kazandırdığımız 295 bin m² yeni yeşil alan kararı İBB Başkanı tarafından veto edildi. Haberi böyle okumakta fayda var." diyerek sözlerini dile getirdi..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.