Elazığ'da İlginç Kaçakcılık Yöntemi

Elazığ'da İlginç Kaçakcılık Yöntemi

Elazığ merkezde polis ekiplerince yapılan çalışmalarda afgan uyruklu bir şahsın merkeze morfin sokmaya çalışırken yakalandı . Afaganistan uyruklu şahıs 165 gram değerindeki morfini ayakkabılarının altına gizliyen afgan uyruklu başarılı olamadı

Elazığ’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada Afganistan uyruklu bir şahsın ayakkabısının altından 165 gram, 2 İranlı şahıstan ise 606 gram baz morfin ele geçirildi. Yabancı uyruklu 3 şahıs ile birlikte uyuşturucu madde satarken yakalanan 2 şüphelinin de bulunduğu 5 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narko Tim ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Diyarbakır-Elazığ yolunda durdurulan bir otobüslerde kontroller yaptı. Bir otobüste yapılan kontrollerde Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen A.K.’nin ayakkabısının içerisine yerleştirilmiş 165 gram baz morfin ele geçirildi. Çalışmasına devam eden Narko Tim ekipleri, İran uyruklu olduğu öğrenilen M.N.G. ve M.A.K.’nin üzerinde yaptığı aramada ise 606 gram baz morfin ele geçirildi. Yabancı uyruklu 3 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
3 GRAM ESRAR 2 ŞÜPHELİYİ TUTUKLATTI
Öte yandan, Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Elazığ’ın merkeze bağlı Salıbaba Mahallesi’nde bazı şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisini alarak çalışma yaptı. Yapılan çalışmada şüphelilerin İ.T. ve M.A. olduğunu belirleyen polis, şüphelileri yaklaşık 3 gram esrarla yakaladı. Yakalanan şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yaptığının belirlenmesi üzerine çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.