Elif Şafak ile 6 Sihirli Kelime’ adlı kitap

Elif Şafak ile 6 Sihirli Kelime’ adlı kitap

Bahçeşehir Koleji öğrencileri Kaleme Aldıkları Özel özlemle dolau öyküleri Elif şafak rehberliğinde kaleme aldıkarı öyküleri 6 sihirli kitanda topladı ..

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin Yaratıcı Yazarlık Seminerleri kapsamında usta yazar Elif Şafak rehberliğinde çıktıkları yazı yolculuğunda kaleme aldıkları öyküler, ‘Elif Şafak ile 6 Sihirli Kelime’ kitabında toplandı. Bahçeşehir Koleji ortaokul öğrencilerine verdiği seminerde yaratıcı yazarlıkla ilgili birçok ipucunu öğrencilerle paylaşan Şafak, seminerin sonunda öğrencilerle birlikte empati, aşk, nefret, yaşamak, nefret, mutluluk ve tesadüf gibi 6 anahtar kelime belirledi. Öğrencilerin bu anahtar kelimelerden yola çıkarak yazdıkları öyküler Elif Şafak tarafından büyük beğeni aldı. Şafak’ın “Bahçeşehir Koleji’nden çıktığımda ülkemizin geleceğine dair daha çok umutla doldu içim” sözleriyle tarif ettiği yazı çalışması sonucunda ortaya çıkan öyküler, Bahçeşehir Yayınları Yaratıcı Yazarlık Kitaplığı serisinin ilk kitabında yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.