Elon Musk'ın alev silahı satışa kısa süre sonra satışa çıkacak!

Elon Musk'ın alev silahı satışa kısa süre sonra satışa çıkacak!

The Boring Company şirketinin yeni ürünü alev silahı Amerika'da satışa çıkacak!

Resmi Instagram hesabından The Boring Company'nin alev makinesinin görsellerini yayınlayan Elon Musk, bu silahı dünyanın gelmiş geçmiş en güvenli alev silahı olarak tanımlıyor. Bu silahı ne için ürettiğini soranlaraysa eğlenmek isteyen insanlar için diyor. Görüntülerde kendisi de çok eğleniyor gibi görünüyor. 

MuskTwitter'dan da, Zombi istilası olduğunda, alev makinesi aldığınız için mutluluk duyacaksınız. Yaşayan ölülerin üzerinde etkili. Eğer öyle olmadığı anlaşılırsa paranızı iade edeceğiz. açıklamasını yaptı. 

Takipçilerinin alev makinelerinin yasallığı konusunda şüpheleri üzerine de Musk, alevin uzunluğunun üç metreyi geçmemesi koşuluyla, ABD yasalarının bu tür aygıtlara izin verdiğinin altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.