En Mutlu Günleri Kazayla Sonlandı

En Mutlu Günleri Kazayla Sonlandı

Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde gelin arabası ile otomobil kafa kafaya girdi.Gelin ve damatla beraberindeki 7 kişi kazada yaralandı.

Kaza, Antalya - Fethiye Karayolu Çaykenarı Mahallesi çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aynur Çetin yönetimindeki 48 FU 879 otomobil, damat Süleyman Demirci idaresindeki 48 HP 787 plakalı otomobil ile kafa kafa çarpıştı.Çarpışmayla birlikte gelin arabasında yer alan gelin Yasemin Demirci,damat Süleyman Demirci,19 yaşındaki Ahmet Aydın ve 29 yaşındaki Ufuk Güngör ile Aynur Çetin kontrolündeki ile yanında bulunan 9 yaşındaki Ece Gül Çetin,11 yaşındaki Efe Çetin kazada yaralandı.

Kazaya tanık olanların haber vermesiyle olay yerine intikal eden 112 sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf ve Özel Letoon hastanesine kaldırıldı.

Kazada damat Demirci tedavisi olay yerinde yapılırken, gelin Demirci'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Gelini Seydikemer'deki kuaförden alıp Antalya Kaş'ta gelin alma merasimi için yola çıktıkları,akşamda Fethiye'de düğünlerinin olacağı öğrenildi.Düğününde kaza nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.