Er Adem Karaçöp İntihar Etti

Er Adem Karaçöp İntihar Etti

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde vatan görevini yapmakta olan 20 yaşındaki er Adem Karaçöp, tüfekle kendini vurarak intihar etti.

Doğan Haber Ajansından alınan bilgilere göre, Karakoçan İlçe Jandarma Komutanlığında komando er olarak vatan görevini yapmakta olan Adem Karaçöp, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, üzerine zimmetli piyade tüfeğiyle kendini vurarak öldürdü. Ağır yaralanan Adem Karaçöp’a, ilk müdehale Karakoçan Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Hemen ardından askeri helikopterle Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Kars nüfusuna kayıtlı Adem Karaçöp, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini kapattı. Olayla ilgili ayrıntılı soruşturma başlatıldı.

Adem Karaçöp'un facebook hesabındaki son gönderileri yürekleri burkuyor. Gönderileinde ailesine annesine kavuşmak için gün saydığını yazmış. İntiharı bunları görenleri şaşırtıyor.

Gönderilere Bakmak İçin Tıklayın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.