Erdoğan'ın Katar ziyaretinde sürpriz görüşme

Erdoğan'ın Katar ziyaretinde sürpriz görüşme

'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yapmıcısı Mehmet Bozdağ ve bazı oyuncular Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir süre sohbet etti.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Katar Emirlik Divanı'nda  Katar Emiri Şeyh Temim  bin Hamed Al Sani tarafından törenle karşılandı. Törende Cumhurbaşkanı  Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim'in yerlerini almalarının ardından iki ülke  milli marşları çalındı. 

Tören kıtasını denetleyen Erdoğan ve Şeyh Temim, baş başa görüşmeye  geçti. Erdoğan ve Şeyh Temim, baş başa görüşmelerinin ardından Türkiye-Katar  Yüksek Stratejik Komite 3. Toplantısı'na katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.