Erkekler için doğum kontrol hapı yolda!

Erkekler için doğum kontrol hapı yolda!

Üniversiteler ve bilim adamları araştırmalarına devam ediyor, özellikle sağlık alanında görev alan sağlıkçıların attıkları yeni adımlar sayesinde üreme sorunlarına da yeni çözümler bulunmaya devam ediliyor. Son açıklamalar ise erkeklerin sperm üretimi..

Uzmanlara göre eğer erkekler kadınlarla ilişki yaşamasından hemen önce yeni geliştirilecek olan hapı alması durumunda sperm üzerinde yer alan üretkenlik durdurulacak ve arkasından sperm üretkenlik yapamayacağı dolayısı ile bir takım üretim yapamayacak, belirli bir saat için geçerli olacak olan bu durum sadece vücut içerisinde üretilmiş olan spermler için geçerli olacak ve bir kaç saat sonrasında tamamen geçerliliğini yitirecek ve tekrar hamile bırakabilecek dereceye gelecek.

Uzmanlara göre hapın erkekler üzerinde herhangi bir zararının olmaması bekleniyor olurken eğer erkekler tarafından kadınların hamile kalması istenmiyor ise bir hap sayesinde bir çok evlilik dışı çocuğun engellenmesinin söz konusu olduğunu ifade etmek gerekiyor. Kadınlar tarafından bebek isteniyor ancak erkekler tarafından çocuk istenmiyor ise bu tür bir hap sayesinde tüm sorunun ortadan kaldırılmasının söz konusu olduğunu ifade etmek gerekiyor.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.