Erkeklere özel doğurganlık ilaçları geliştiriliyor

Erkeklere özel doğurganlık ilaçları geliştiriliyor

Erkeklere özel olarak geliştirilmeye devam edilen sperm ve doğurganlık ilaçları son yıllarda dikkat çekmeye devam ediyor, özellikle erkeklerin son yıllarda fazlası ile artan cinsellik vakalarının bu sayede azaltılması bekleniyor.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl yapılan araştırmalar ve değerlendirmelere göre her yıl daha fazla insan kürdaj olmaya devam ediyor, ancak bunun önüne geçmek için her ne kadar erkekler adım atsa da zaman zaman bilerek kadınlar tarafından adım atılmadığı ve bu durumlarda ortaya kritik durumların çıktığı ifade edilerek alınması gereken bir takım önlemler olduğu ifade ediliyor.

İnsanların cinsellik ve cinsel yaşamını daha ileriye götürmek ve daha fazla cinsellikten zevk almak istedikleri şu son yıllarda uzmanlar geliştirdikleri bir ilaç sayesinde erkeklerin doğurganlık özelliğini 6 saat boyunca etkisiz hale getirebiliyor haliyle spermler canlı oluyor ancak herhangi bir şekilde doğurganlık özelliğini taşımıyor. 6 saat sonucunda ise hapın etkisi yavaş yavaş geçmeye başladığından dolayı erkek ve kadın arasında herhangi bir cinsel ilişki yaşanır ise çocuk olmasının söz konusu olduğu ve dikkatli kullanım sayesinde milyonlarca bebeğin alınmasının önüne geçilebilecek olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.