Erzurum Güreşçileri Şampiyonluk İçin Sivasa Gitti

Erzurum Güreşçileri Şampiyonluk İçin Sivasa Gitti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün Güreşçileri, idareci ve antrenörlerden oluşan 18 kişilik ekiple Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası için Sivas’a gitti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün Güreşçileri, idareci ve antrenörlerden oluşan 18 kişilik ekiple Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası için Sivas’a gitti. Şampiyon pehlivanları Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterleri Ünsal Kıraç ve Selami Keskin ile SPOR A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal uğurladı. 1 Ağustos Cumartesi günü Sivas’ta yapılacak olan Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda iyi bir derece elde edeceklerini ifade eden Erzurum Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Öztürk, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi’nin katkılarıyla kurulan güreş takımımız inşallah şampiyonada iyi derecelerle Erzurum’a dönecek. Her biri ay yıldızlı bayrağımızı Avrupa ve Dünya şampiyonalarında dalgalandıran pehlivanlarımız Erzurum’a büyük bir gurur ve onurla dönecekler” dedi. Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal Kıraç ve Gençlikspor Kulübü Başkanı Selami Keskin, sporculara şampiyonlara başarılar diledi. Bu arada Sivas’a giden Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edecek olan kafile şu isimlerden oluştu: “Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk, antrenör İlhami Topaloğlu, sporcular; Adem Akbulut, Kenan Gör, Murat Ertürk, Abdullah Kara, Köksal Musli, Samet Kaya, Vedat Bulduk, Recep Köse, Mansur Bayoğlu, Uğur Özdemir, Ahmet Yıldırım, Enes Altun, Murat Köse, Mustafa Kuyucu, Enes Sağlam, Ömer Çubukcu.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.