Erzurum'da HDP ye Yapılan Saldırılar Ağrı'da Kınandı

Erzurum'da HDP ye Yapılan Saldırılar Ağrı'da Kınandı

Erzurum'da HDP ye Yapılan Saldırılar Ağrı'da Kınandı

 


HDP’ye başta Erzurum ve Bingöl’de yapılan saldırılar Ağrı HDP ve DBP il örgütleri öncülüğünde yapılan yürüyüşle kınandı.

Merkezi büro önünde bir araya gelen yurttaşlar ‘Büyük insanlığa evet de’ pankartını kaldırarak sık sık ‘HDP’ye dokunan eller kırılsın’, ‘HDP halktır halk burada’, ‘ Şehit namırın’ sloganlarını attı. HDP merkezi seçim büronun önünden Yaşar Er yılmaz caddesinde bulunan kütüphaneye kadar yapılan yürüyüşe yüzlerce yurttaşın yanı sıra HDP Ağrı milletvekili adaylarından Dirayet DDilan Taşdemir, Berdan Öztürk, HDP Ağrı il eş başkanı Sabri Tayfun, DBP Ağrı il eş başkanı Necmettin Efe katıldı.

 

DBP Ağrı il eş başkanı Necmettin Efe, HDP nin büyük insanlık şiarıyla başlattığı ve giderek tüm Ortadoğu için yüzyılın barış ve özgürlük umuduna dönüşen seçim hamlesi başladığı günden itibaren barbarca saldırılara maruz kaldığı, HDP’nin büyük barış inancıyla halklara verdiği sözün gereği olarak AKP nin Kürt halkını sokağa dökme çabalarını ve büyük savaş tezgahını sarsılmaz bir kararlılıkla boşa çıkarttığını söyledi.


Açıklamadan sonra kitle alkışla ile dağıldı.

erzurumda-hdp-ye-yapilan-saldirilar-agrida-kinandi-001.jpgerzurumda-hdp-ye-yapilan-saldirilar-agrida-kinandi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.