Esed rejim güçleri Türkmen köylerine yönelik ağır bombardıman düzenliyor!

Esed rejim güçleri Türkmen köylerine yönelik ağır bombardıman düzenliyor!

Esed rejim güçleri Yamadı, Sallır, Çiptorus ve Karaman Türkmen köylerine yönelik ağır bombardıman düzenliyor!

Bayırbucak'ın işgal altındaki Kızıldağ'da konuşlanan Rus komutalı Esed rejim güçleri Yamadı, Sallır, Çiptorus ve Karaman türkmen köylerine yönelik ağır bombardıman düzenliyor! 

Bayirbucak'ın en yüksek ve en stratejik tepesi Kızıldağ Türk jetleri tarafından angajman anlaşması kapsamında Türkiye sınırlarını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürüldüğünden sonra Rusya Esed rejimine karadan da destek verdi, Bin yıllık Türk yurdunu Suriye haritasından silercesine vuran Rus bölgede taş taşın üzerinde bırakmadı , stratejik Kızıldağın düşmesiyle 2013 kurtarılan Bayirbucak bölgesinin Bayır kısmı hızlı bir şekilde düşerek rejim güçlerinin kontrolüne geçti ! 
 

Kızıldağ'ın düşmesiyle Bayırbucak'dan geriye 4 Türkmen köyü kaldı !

Bölgeye bir Şemsiye gibi hâkim olan Kızıldağ'da konuşlanan rejim güçleri bölgeye yönelik ağır bombardıman düzenliyor! 

RUS İHL'rın bölge semalarında aralıksız uçuş yaptığı en Ufak bir hareketlilik karşında Mücahitlerin kontrolünde olan Yamadı, Sallır , Çiptorus mezrası, İsapınar, ve Karaman köylerini vurmaya başlıyor .

Bu Sabah erken saatlerde başlayan saldırıların devam ediyor.!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.