Eskişehir 75. Yıl Mahallesinde Patlama

Eskişehir 75. Yıl Mahallesinde Patlama

Eskişehir'de bir yağ deposunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. 75. Yıl Mahallesi'ndeki Oto Esnaflar Sanayi Sitesi'nde Mustafa Toprak'a aitmotor yağlarının bulunduğu depoda patlama meydana geldi.

Eskişehir'de bir yağ deposunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. 75. Yıl Mahallesi'ndeki Oto Esnaflar Sanayi Sitesi'nde Mustafa Toprak'a aitmotor yağlarının bulunduğu depoda patlama meydana geldi.

Çevre iş yerlerindeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 112 Acil Servis Ekipleri ile ESGAZ ekibi sevk edildi.

Patlamanın ardından depoda yangın meydana gelirken, yangına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri müdahe etti.

Yangın çabalar sonucu kontrol altına alınırken, olayda can kaybının yaşanmadığı ancak deponun kullanılamaz hale geldiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.