ESRA EROL GÖRME ENGELLİ HAYRANIYLA CANLI BULUŞTU

ESRA EROL GÖRME ENGELLİ HAYRANIYLA CANLI BULUŞTU

Buket’in annesi Esra Erol’un programına canlı yayında telefonla bağlanmış ve kızının görme engelli olduğunu ve Esra Erol’un çok büyük bir hayranı olduğunu söylemişti. Bugün Esra Erol, Buket ile canlı yayında bir araya geldi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Bir önceki gün Buket’e canlı yayında görüşme sözü veren Esra Erol sözünü tuttu ve bugün Buket’i canlı yayında misafir etti. İlk karşılaştıkları anda ‘abla’ diyerek sarılan Buket’in sevgisi herkesi duygulandırdı. Buket’in annesi ve babası’da stüdyodalardı kızlarının hayalinin gerçek olmasından dolayı çok mutlu oldular. Buket mutluluğu ‘bu an dünyalara değer’ diyerek ifade etti.

Sen Eksik Değilsin Aşkım Sen Bizim Göremediklerimizi Görüyorsun Kalben Bakıyorsun

Görme engelli 23 yaşındaki Buket’in ‘kendimi hiç eksik hissetmedim sizin yanınızda’ sözüne Esra Erol ‘sen eksik değilsin aşkım sen bizim göremediklerimizi görüyorsun kalben bakıyorsun’ diyerek cevap verdi. Tüm stüdyo Esra Erol’un bu sözünü ve Buket’e olan şevkatini alkışladı.

Görme engelli Buket’in insanları ses tonlarıyla analiz etmesi sebebiyle yorumları çok değerliydi. Esra Erol’un kimle kimi yakıştırıyorsun soruna Caner’le Berke’yi yakıştırıyorum diye cevap verdi. Buket’in ‘Enis ve Serap birbirlerinden hoşlanıyorlar ki sözü Enis ve Serabı utandırdı ve gülümsetti. Adaylardan Yeşim ile ilgili de çok olumlu yorumlar yaptı. Esra Erol Buket’in rüyalarını gerçekleştirerek takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.