Esselunga’nın sahibi Bernardo Caprotti'nin Mirası Kime Kalacak

Esselunga’nın sahibi Bernardo Caprotti'nin Mirası Kime Kalacak

Esselunga’nın sahibi Bernardo Caprotti geçtiğimiz Eylül ayının 30. günü hayatını kaybetmişti, ancak son gelen açıklamalara göre Esselunga’nın sahibi Bernardo Caprotti'nin serveti rekorları kırmasının yanı sıra kime kaldığı ile ilgili de dikkat çekiyor.

Esselunga’nın sahibi Bernardo Caprotti ölümünün hemen ardından bir çok aile üyesi ve bir çok yakını direkt olarak servetin ne olacağı ve servetin korunması adına başvurularda bulunmuştu, kendisi tarafından yakınında olan sekreterine en yakın insan olarak baktığı iddia edilen Caprotti'nin servetinin 150 milyon dolar olduğu ifade edilirken bunun yanında holdinglerde ciddi hisselerinin yer aldığı da ifade edildi.

Esselunga’nın sahibi Bernardo Caprotti'nin 150 milyon dolarlık servetinin 75 milyon dolarının sekretine bıraktığı ve sekreterinin 48 yıldır onunla beraber çalışmaya devam ettiği açıklandı, bunun yanı sıra genel olarak diğer 75 milyon dolarlık servetini de sekreterinin 5 yeğeni arasında paylaştıran Caprotti İtalya Süpermarketleri Holdingi %70 hissesini de eşi ve kızı arasında paylaştırdı, milyarlarca dolarlık şirketin hisselerinin aile tarafından satılması ve paranın nakit olarak tahsil edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.