Exmo Bitcoin yöneticisi Kiev’de kaçırıldı

Exmo Bitcoin yöneticisi Kiev’de kaçırıldı

Exmo Bitcoin şirketinin müdürü Pavel Lerner Kiev'de maskeli kişilerce kaçırıldı.

Rus ve Ukrayna basının yer alan habere göre, Exmo Bitcoin analiz şirketinin müdürü Pavel Lerner kar maskeli kişilerce kaçırıldı. Kiev polisi, müdürün kaçırıldığı gün kaçırılan kişinin kimliğini belirleyemedi. Exmo Bitcoin ise piyasada önemli bir konumda olan Lerner hakkında gelen bilgileri doğrulayarak daha fazla bilgi vermenin şirkete zarar vereceğini açıkladı. Şirket, piyasa işlemlerinde bir aksamanın olmayacağını ve Lerner'da müşterilere ait bilgilerin olmadığının altını çizdi.

Lerner'ın kaçırılma haberi kripto para borsasında büyük etki yarattı. Dünyada sayılı analistler arasında gösterilen Lerner'ın kaçırılmasından önce şirketin siber saldırılarla karşı karşıya olduğunu duyurmuştu.

Exmo Bitcoin adlı takas şirketinin dünya üzerinde 95 bine yakın kripto parayatırımcısı bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.