Facebook Çöktümü? Facebook'a Neden Girilmiyor ? Facebook'a Siber Saldırımı Yapıldı

Facebook Çöktümü? Facebook'a Neden Girilmiyor ? Facebook'a Siber Saldırımı Yapıldı

Facebook ömründe hiç çökmedği gibi çöktü. Facebook giriş. Facebook 28 Eylül gitti. 28 Eylül saat 22.00'da giden Facebook geri dönmüyor. Facebook neden gitti. Saldırı mı var. İşte Facebook çöküş hikayesi.

Facebook ömründe hiç çökmedği gibi çöktü. Facebook giriş. Facebook 28 Eylül gitti. 28 Eylül saat 22.00'da giden Facebook geri dönmüyor. Facebook neden gitti. Saldırı mı var. İşte Facebook çöküş hikayesi.
Sosyal Medya Kullanıcıların Yaptığı Paylaşımlarda Facebook'a Müslüman Hackerlerin Saldırdığı Bilgisi Paylaşılıyor..
 Milyarlarca insan tarafından kullanılan ve herkesin adeta bağımlısı olduğu Facebook'ta çok büyük bir sorun yaşanıyor.Koskaca sosyal medya platformunun en büyüklerinden biri olan Facebook bugün şu sıralar itibariyle çöktü.Neden çöktüğü heniüz bilinmeyen, sosyal medya liderinin bir an önce açıklama yapması bekleniyor.Facebook çöktü Facebook giriş 28 Eylül Facebook sorunu çözümü, Facebook çöktü, Facebook neden çöktü ? 

Milyarca insan tarafından kullanılmakta olan Facebook çok yakın dakikalarda  nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı çöktü.Kullanıcıların önce arkadaşlarına attıkları mesaj gitmedi daha sonrasında ise siteye giriş sağlanmamaya başladı.Dünyaca ünlü Facebook sitesi acaba saldırı altında mı diye birçok soru kullanıcıların aklına geldi.Facebook'un bir anlık çöküşü tüm kullanıcılarını şok etti.Bu çökmenin neden kaynaklandığı henüz Facebook yöneticileri tarafından bilinmemekte olduğu da gelen haberler arasında.Facebook'un çöküş yaşaması adeta sosyal medyada akan hayatın durmasına neden oldu.Facebook kullanan milyarca insan bu çökmenin bir an önce son bulmasını ve çözüme kavuşmasını istiyor.Facebook'un çöküşü gerçekten insanlarda büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.Henüz olarak neden çöktüğü bilinmeyen milyarlar tarafından kullanılan sosyal medya platformu Facebook'un ne zaman düzeleceği hakkında da henüz resmi bir açıklama yapılmadı.Tam arkadaşlarıyla mesajlaşırken veya oyunlarını oynarken çöken Facebook anında e-mail hesabında belkide milyonlarca maili bir arada gördü.O mailler bu çöküş nedenini merak eden kullanıcılar tarafından atılmıştı.Facebook'unda anlam veremediği bu çöküşün neden yaşandığı halen daha yetkililer tarafından araştırılmakta.Facebook sorunun çözümü sizler için burada.Facebook çöktü Facebook giriş 28 Eylül Facebook sorunu çözümü, Facebook çöktü, Facebook neden çöktü ?

 

Facebook çöktü ama niye ? Facebook çözümü

 

Tüm dünyada neredeyse yaşayan her insan tarafından kullanılan Facebook bu saatlerde adeta bir anda çökme yaşadı ve bu sorun halen daha devam ediyor.Neden çöktüğü halen daha açıklanmayan Facebook sitesi halen daha geriye dönemedi.Kullanıcılar saldırı olabileceğinden şüpheleniyor, yoksa Facebook bir daha kullanılmayacak mı ?

 

Facebook sorunun çözümü sizler için burada.Facebook çöktü Facebook giriş 28 Eylül 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.