Facebook Hikayeleri Masaüstüne Getiriyor!

Facebook Hikayeleri Masaüstüne Getiriyor!

Sosyal medya devi Facebook hikayeler özelliğini şimdi de masaüstü sitesine getiriyor. İşte tüm detaylar.

Gençlerin ilgi gösterdiği sosyal medya platformu olan Snapchat’in en sevilen özelliği olan hikayeler özelliği bilindiği gibi neredeyse tüm sosyal medya platformları tarafından kopyalanmıştı. Neredeyse her servisine hikayeler özelliğini getiren Facebook hikayeler özelliğini şimdi de masaüstü sitesine getiriyor. 

Soyla medya denilince akla gelen ilk platform olan Facebook bilindiği gibini kısa bir süre önce tüm servislerine hikaye özelliğini getirmiş ancak sadece masaüstü platformuna getirmemişti. Görünüşe göre bu durum Facebook’a dert olmuş olacak ki Facebook masaüstü sitesi içinde hikayeler özelliğini test ediyor. 

Ünlü teknoloji platformu TechCrunch’ın haberine göre Facebook masaüstü sitesi için hikaye özelliğini uzun bir süredir test ediyor ve artık test sürecinden çıkartmak istiyor. Yayınlanan ekran görüntüsüne bakılırsa Facebook’un genellikle etkinlik ve doğum günü gibi şeylerin bildirimlerini gösterdiği yerde artık kullanıcıların arkadaşlarının paylaşmış olduğu hikayeler yer alacak. Hikayelere tıklayan kullanıcılar ise tıpkı Facebook resimlerinde olduğu gibi tam ekranda yayınlanacak. Bilindiği gibi Facebook ilk olarak Snapchat’in duyurduğu hikaye özelliğini Snapchat’ten daha etkili kullanmaya başlamıştı. 

Facebook kendi platformu üzerinde sunduğu hikayeler özelliğini pek fazla kullanıcısı tarafından kullandıramasa da masaüstüne getirdiği bu özellikle birlikte kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.