Facebook'ta müzikler lisans yüzünden kaldırılmayacak!

Facebook'ta müzikler lisans yüzünden kaldırılmayacak!

Facebook, Universal Music Group'la lisans anlaşması imzaladı!

FacebookUniversal Music Group'la büyük bir anlaşma imzaladı. Artık kullanıcılar Facebook videolarında Universal Music Group etiketiyle müzik yayınlayan sanatçıların eserleri kullanılabilecek. 

Anlaşma, Facebook'taki müzik telif hakkı ihlali sorunlarına çözüm bulmaya yardımcı olacak. Facebook, bunun ilk adım olduğunu ve platformlarında müzik tabanlı ürünler tanıtmak için Universal Music Group'la birlikte çalışacaklarını belirtiyor.

Universal Music GroupFacebook'la lisans anlaşması imzalayan ilk müzik şirketi ancak Facebook'un Warner Music Group ve Sony Music Group'la da görüştüğü söyleniyor. Facebook, müzik şirketlerinin ve diğer haklara sahip kişilerin içerikleri platformda yönetmesine izin verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.