Facebook'un Şirketlere Özel Hazırladığı Workplace Açıldı

Facebook'un Şirketlere Özel Hazırladığı Workplace Açıldı

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olarak kabul edilen Facebook, şirketlere özel olarak hazırladığı Workplace versiyonunu kullanıma açtı. Workplace'i tanıtan Facebook'un beklentileri ise oldukça yüksek.

Kullanıcı sayısı bakımından dünyanın en büyük sosyal ağı olarak kabul edilen Facebook, bir süredir üzerinden çalıştığı ve şirketlere özel olarak hazırladığı Workplace’i kullanıma açtı. Facebook tarafından bir süredir kendi bünyesinde kullandığı, bin kadar şirkette testlerini tamamladığı iş versiyonu olarak kabul ettiği Workplace, sıradan Facebook'a göre oldukça farklı özellikleri bünyesinde barındırıyor.

KULLANIŞI KOLAY VE REKLAMSIZ

Çok basit bir şekilde Workplace’i tanımlamak gerekir ise sadece iş yerindeki arkadaşlarınız aranızda iletişim kurduğunuz, normal kullanılan Facebook'a göre daha sade ve reklamsız hali denebilir. Facebook'un iş versiyonu olan Workplace’da her kullanıcıların bir kişisel hesabı var ama sadece hesapların birbirini takip edilmesine izin veriliyor. Ana sayfa, etkinlikle, gruplar ve özel mesajlaşma uygulamasının Facebook'ta olduğu gibi kullanıldığı Workplace versiyonun da en dikkat çekici özellik ise proje uygulaması.

Workplace’i tanıtarak tüm şirketlerinin kullanıma açan Facebook, uygulamanın ayrıcalıklarından da bahsetti. Workplace’i uygulamasını kullanan şirketler kendi aralarında kurdukları gruplar ile iletişim ağı oluşturabilirken, ortak projelere de bu az üzerinden rahatlıkla imza atacaklar. Yine Workplace sayesinde canlı yayın yapma imkanına da sahip olacak olan kullanıcılar, şirket yöneticileri ile arasında da doğrudan bir iletişim kurabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.