Kılıçdaroğlu bir süredir yeniden germe siyasetine döndü.

2019 belediye seçimlerinden önce; kimse korkmasın, kimsenin işini elinden almayacağız, hep birlikte yöneteceğiz, kardeşlik, dostluk, adalet vs vs gibi yumuşak , kuşatıcı bir dil ile seçim çalışması yürütmüştü. Bunu ‘’radikal sevgi’’ adlı bir kitabı teşkilatlarına dağıtarak kurumsallaştırmaya çalışmışlar bunun karşılığını da seçimlerde almışlardı.

Tatlı dilin çözemeyeceği iş yoktur çalışmasıydı bu.

Tabii ki bu bir yerden gelen bir aklın ürünüydü ve sokma akıldı.

CHP’yi bilenler bilir germek, sorun çıkarmak, kavga çıkartmak, yalan üretmek CHP’nin tek siyasi becerisidir. Bu yüzden normal demokratik seçimlerle hiç iktidara gelemediler.

Çok şükür sokma akıl ile atılacak adım sayısı kısıtlıydı da vatandaşın tatlı dil tuzağıyla ayartılmasının sonuna geldik.

CHP yeniden özüne döndü, tehdit, korkutma, ayrıştırma dili geri döndü.

Diğer taraftan Saadetçiler ve Ak Parti’yi aynı gerekçelerle kınayan ayrılıkçıların CHP ittifakında sadece sığıntı oldukları CHP’li gazeteciler tarafından devamlı yüzlerine vurulmaya başlandı.

Her gün ayar yiyorlar.

Babacan ekonomi politikalarından bahsediyor ama ona biçilen rol sadece muhbirlik itirafçılık.

Irkçı, üstenci, dünyacı, müfsit CHP'lilik patladı ve o plan çöktü.

Kılıçdaroğlu'nun akıl hocaları da bunun farkında

Onun yeni görevi adalet çağrısı değil ülkeyi atalete mahkum etme gayretidir.

Kamu görevlilerinin muhalif olanlarında bir süredir gözlemlenen; iş yavaşlatma, vatandaşı bıktırma gayreti olduğu biliniyor.

Kılıçdaroğlu bu isyan çağrısıyla aslında o kamu görevlilerine görev veriyor, yaptıkları takozluk görevine misyon yüklüyor

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.