Fatih Terim: Eboue için elimden geleni yapacağım

Fatih Terim: Eboue için elimden geleni yapacağım

Fatih Terim, zor günler geçiren ve intiharın eşiğinde olduğunu itiraf eden eski futbolcuları Eboue'ye yardım edeceklerini açıkladı.

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Emmanuel Eboue, İngiliz basınına verdiği röportajda maddi anlamda zor günler geçirdiğini ve intiharın eşinde olduğunu açıklamasının ardından Fatih terim devereye girme kararı aldı.

"EBOUE'YE YAPILACAK OLANI YAPARIZ"

Fatih Terim, Göztepe maçı sonrasında Eboue'ye yardım eli uzatacaklarını açıklarken, "Eboue'yi söylediler, elimizden ne gelirse yaparız. Arkadaşlar bakıyorlar, inceliyorlar. Yapılacak olan bir şey varsa, elimizden geleni yaparız." dedi.

Bu arada deneyimli teknik adam Fatih Terim'in Emmanuel Eboue'ye Galatasaray'ın altyapısında iş vermeyi düşündüğü ve konuyu yönetimle de görüşeceği bilgisine ulaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.