Fatih Terim: Florya'daki görüşmeler dışarı sızdırılıyor

Fatih Terim: Florya'daki görüşmeler dışarı sızdırılıyor

Hasan Şaş ile Florya'da yaptığı görüşmenin basına yansıdığını söyleyen Fatih Terim, "Florya adeta haber merkezi gibi olmuş" dedi.

Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yardımcı antrenör olma durumlarında henüz net bir şeyin olmadığını belirten Fatih Terim, Florya’da yaptığı görüşmenin dışarıya sızdırılmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. 

"SIZMA DİKKATİMİZDEN KAÇMADI"

"Florya adeta haber merkezi gibi olmuş" diyen Terim, "Eskiden biz söylemeden haber çıkmazdı. Hasan Şaş da Ümit Davala da ayrı ayrı hayırlı olsun için geldiler. İki isim de Galatasaray için önemli figürler, gerekirse olabilir. Ama herhangi bir durum yok. Zaten ben yardımcılarımı açıklayacağım. Ama yıldırım hızıyla haberlerin ulaşması dikkatimizden kaçmadı" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.