Fatih Terim'in 2018 planı

Fatih Terim'in 2018 planı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezonun ikinci yarısında takımda kalacak ve gidecekleri belirledi.

Galatasaray'a attığı imzadan sonra takım içindeki çalışmalara başayan Terim, eski teknik direktör Igor Tudor’un fazla şans tanı madığı 10 futbolcuyla ilgili kararını verdi. 

EMRAH GİDİYOR, DE JONG KALIYOR

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Fatih Terim’in göndermeyi planladığı oyuncuların başında Emrah Başsan ve Cedric Carrasso’nun geldiği öğrenildi. 14 kişilik yabancıkontenjanı nedeniyle sezon başında ismi TFF’ye bildirilmeyen Nigel de Jong’u devre arası kampına götürecek olan Terim’in, bu oyuncuyayer açmak için Carrasso’yu gözden çıkardığı belirtildi. Emrah ise ‘yetersiz’ bulunduğu için gönderiliyor. Her iki oyuncuyla Ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor.

TERİM BAZI İSİMLERE SON ŞANS VERECEK

Terim, De Jong’un yanısıra, Tudor’un neredeyse yüzlerine bakmadığı Tarık Çamdal ve Ryan Donk’a da devre arasındaki Antalya kampında son bir şans verecek. Bu futbolculara, “Bu takımda kalmak istiyorsanız işte size fırsat” mesajı veren Terim, kampta ortaya koyacakları performansa göre kararını netleştirecek.

5 FUTBOLCUYU GERİ KAZANDIRACAK

Fatih Terim’in tamamen gözden çıkardığı ya da son bir şans vereceği futbolcuların yanı sıra, ikinci yarıda büyük beklentiler içindeolduğu isimler de var.

Igor Tudor döneminde ikinci plana atılarak küstürülen Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin’i kazanacağını belirten Fatih Terim, bu 5 oyuncu için başkan Dursun Özbek’e, “En büyük transferimizi onlar olacak” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.